Just another WordPress.com weblog

Vegetariskt på tallriken

Storasyster har tjatat länge om vegetariskt. Typ ”köttfri måndag” för miljöns skull. (Hon vurmar mer för miljön än djuren.)

Jag har varit skeptisk. Jag kan ingenting om vegetarisk mat. Ingenting.

Men vi bestämde oss för att lära oss. En gång per vecka ska vi laga/äta vegetarisk mat. Fram med receptboken! Först i tur var gryta med paprika, aubergine och röda linser. Till det fullkorns-couscous. Kryddor: Vitlök, curry, koriander, salt och peppar. Toppat med rostad mandel.

Det smakade faktiskt mycket bättre än det ser ut!

IMG_6333.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: