Just another WordPress.com weblog

I fredags 17/5 släpptes en ny sajt som heter Taggade.se, med underrubriken ”Mötesplatsen för tävling och träning i sydost”. Bakom sajten står ett antal tidningar i södra och sydöstra Sverige: Barometern, Smålandsposten, Kristianstadsbladet, Ystad Allehanda, Trelleborgs Allehanda och Blekinge Läns Tidning.

Det redaktionella materialet på sajten levereras från de olika tidningarna, och just nu kan man till exempel läsa om David Nilsson från Högby som kom fyra i SM på Göteborgsvarvet i helgen. David sprang varvet på 1:08:06, och vinnaren Kiprop Jackson från Uganda sprang på tiden 1.03.13. Ni kan också läsa om Super-Sara från Ronneby som gjorde två Ironman inom loppet av en vecka förra sommaren. Även Bräknetrampen finns med på ett hörn, liksom min Hitta flytet-blogg.

Och givetvis finns det en tävlingskalender för hela området, så att vi kan vidga våra vyer lite. I Kristianstad kan man till exempel springa Tjejloppet på onsdag 22/5, och på fredag 24/5 kan man springa Strandmilen i Hultsfred. Det är inte bara stora lopp som Göteborgsvarvet som kan erbjuda löparglädje! Det är roligt att springa lopp, och man blir alltid lite extra taggad!

Kolla in nya sajten: http://www.taggade.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: