Just another WordPress.com weblog

En sak är säker. Man ska aldrig ha några förväntningar. Jag var så laddad inför 80-talsfesten i går kväll. Smink, kläder – allt kändes prefekt.

Vi började kvällen hemma hos min kompis Å. Gjorde oss i ordning, drack lite vin. Sen åkte vi till en annan kompis, där vi sammanstrålade med några fler. God mat, trevligt sällskap – och ännu mer vin.

Sen åkte vi vidare till Statt vid halvelvatiden. Inte mycket folk alls, tomt på dansgolven. Efter ett tag kom det mer folk, och sen gick vi över till Stars and stripes på andra sidan gatan för att kolla läget. Jag hamnade bredvid en kille, frågade hur gammal han var, och han var född 1984. Hmm.

Sen gick vi tillbaka till Statt, och det var lite mer fullt på dansgolvet. Men det ryckte inte i benen en enda gång. Vi dansade lite pliktskyldigt, men annars tyckte jag att musiken var väldigt slätstruken och tråkig. Minns inte alls att 80-talsmusiken var så tråkig. Eller så var det jag som kände mig i ett tråkigt tillstånd.

På Stars and stripes var alla yngre än oss, och på Statt var alla äldre än oss. Många ensamma karlar på 50+ strök omkring på dansgolvet och smilade upp sig. Creepy. Mest creepy var dock tre-fyra unga thailändska kvinnor som hängde som klasar runt halsen på en del killar som de spanat in, ensamma killar som suktade efter uppmärksamhet. Mycket obehagligt.

Nä, en sak är säker. Man ska aldrig ha några förväntningar. När man inte har några förväntningar alls så har man som roligast. Och det blir fler tillfällen.

Ikväll har vi tänt ljus på kyrkogården. Det var S Å vackert!

Kommentarer till: "Det blir sällan som man tänkt sig" (3)

  1. Men vad synd 😦 Du får fixa en 80-talsfest själv, med egen musik! Kollade du på Eighties på TV i somras?

  2. Trist. Tur att ni hade rolig ”förfest”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: