Just another WordPress.com weblog

13.141 steg blev det i dag

I stället för yoga blev det en promenad på drygt 4 km i kväll, medan jag väntade på att hämta hem Lillasyster. Hon ska hämtas kl 20 på torsdagar, och det är på vägen hem från jobbet. Så jag jobbar lite längre, och sen brukar jag springa innan jag hämtar henne. Men i dag hade jag inga kläder med mig, plus att jag sprang i tisdags, så det fick bli en promenad.

Jag har stått hela dagen på jobbet i dag också. (Sista timmen mellan fem och sex satte jag mig dock ner.) Det funkar svinbra. Jag blir väldigt trött i fötterna, men annars har jag inga problem alls. Tvärtom har jag fått jättemycket gjort hela veckan 🙂

Situationen på jobbet nu jämfört med förra veckan är milsvida. Nu har jag kontroll och framförhållning igen. Då blir jag inte så stressad när akuta saker uppstår, då tar jag mig tid att åtgärda dem direkt.

Ett knep jag lärt mig är att allt som går att åtgärda på mindre än 5 minuter ska man göra direkt. Då samlas inte lika mycket på hög. Jag skriver också ner A L L T som ska göras, då slipper jag hålla allt i ”arbetsminnet” hela tiden. Då är det bara att bocka av. Jag älskar mina listor, framför allt att bocka av, slänga och skriva nya. Varje dag en ny lapp, med det som är kvar att åtgärda. Sen fyller jag på efterhand.

I slutet av förra veckan var det dag 4-5 utan vitt mjöl och socker. Sannolikt förvärrade det alltihop. I dag är det dag 11 och det går fortsatt bra 🙂

Annonser

Kommentarer till: "13.141 steg blev det i dag" (1)

  1. Jag skriver oxå allt på lappar men mest av den anledningen att jag har fått dåligt minne…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: