Just another WordPress.com weblog

Morots- och apelsinsoppa

(3 portioner)

  • Skala och riv fyra morötter och lägg i en gryta.
  • Dela och pressa fyra apelsiner. Lägg fruktsaft och fruktkött i grytan.
  • Tillsätt riven färsk ingefära (1 cm) och en pressad vitlöksklyfta.
  • Häll på 8 dl vatten och tillsätt 2 grönsaksbuljongtärningar. Låt koka i 15 min.
  • Dela en chorizokorv per portion i mindre bitar och stek dessa.
  • Mixa soppan slät med stavmixer (så gott det går), koka upp och servera med korven.

20121003-182159.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: