Just another WordPress.com weblog

Jag har sovit kasst i natt och i bilen hem från yogan i kväll kände jag absolut inte för att cykla. Jag ville bara lägga mig på rygg i soffan och glo på Robinson.

Men sen tänkte jag på hur det skulle kännas att snubbla på målsnöret. Att inte göra sitt allra yttersta. Mitt mål är ju att cykla 20 mil innan den 1 september. Det återstår 2,8 mil. Lathet är ingen sjukdom, och endast sjukdom är giltig frånvaro.

I morgon onsdag ska jag träna squash på lunchrasten och fotboll på kvällen. Jag kommer inte att varken hinna eller orka cykla så många km innan/efter fotbollen. På torsdag och fredag hinner jag inte cykla alls för då ska jag göra annat. Och sen är augusti slut.

Så jag tog på mig en hood utanpå yogakläderna, reflexväst och hjälm och cyklade 21 km. Jag var väldigt trött i benen eftersom det är fjärde dagen i rad som jag cyklar 20-25 km, men jag höll farten ändå. Bäst av allt – jag gjorde det!

På slutet gick det lite långsammare. Det är svårt att cykla på grusvägar i mörker med en cykellampa som endast fungerar som alibi. Man ser inte groparna förrän det är för sent.

Så en riktigt bra cykellampa måste jag köpa mig om jag vill förlänga cykelsäsongen lite till. Under september tänker jag fortsätta i alla fall.

Och någon racer ska jag inte ha. Det får bli en MTB som tål att kajka runt på gropiga grusvägar.

Annonser

Kommentarer till: "I dag kände jag inte för att cykla" (2)

  1. Vilken seger!! Kalasbra jobbat.

  2. Mind over body, bra gjort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: