Just another WordPress.com weblog

Svettigt på gymmet i dag

Jag har svårt att vänja mig vid att jag svettas så mycket. Ju mer vältränad man blir desto mer orkar man och ju mer måste man svettas för att kyla ner kroppen. Nu känns det nästan som jag börjar svettas bara jag tänker på att träna. Håret blir dyblött, liksom kläderna inifrån och ut.

I dag glömde jag sport-bh och extra trosor, så efter träningen på lunchrasten fick jag klä på mig kläderna utan trosor och bh. No way att jag skulle ta på mig svettiga underkläder efter duschen – då går jag hellre utan.

I morgon blir det yoga i stället för löpning. Det är två yoga-ställen i stan som har gratis-prova-på-pass den här veckan. I morgon testar vi det ena stället och på torsdag det andra. Sen väljer vi det bästa och börjar en nybörjarkurs nästa vecka. Det ska bli kul att verkligen ge yogan en riktig chans. Jag har provat några gånger på gym innan, men det är inte riktigt samma sak.

En gång gjorde jag ett yoga-pass med balansboll hemma (tränings-dvd). Det kändes urfånigt, och jag blev inte det minsta svettig. Men shit vilken träningsvärk jag hade nästa dag! Så det dvd-bandet kan jag också ta fram när det ösregnar ute.

Maten har gått bra i dag, liksom i går söndag. Efter lördagens kusinbesök hade jag ett enormt vin- och sötsug hela kvällen. Men jag drack rött te i stället.

Annonser

Kommentarer till: "Svettigt på gymmet i dag" (1)

  1. Det är helt klart jobbigt att gå utan BH men att gå utan trosor är skitjobbigt tycker jag. David kommer aldrig få höra de där klassiska orden när vi är ute på restaurang eller något, att jag inte har några underkläder på mig. =)

    Jag har några extra trosor i omklädningsskåpet på jobbet, har lite oregelbunden mens så de har hamnat där utifall att.

    Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: