Just another WordPress.com weblog

Kycklingsoppa spicy thai

4-5 portioner

  • Dela två gula lökar i klyftor och stek mjuka och blanka i rikligt med smör.
  • Dela två äpplen i bitar och stek ihop med löken. Krydda med salt, svartpeppar och curry (OBS: sparsamt).
  • Lägg över lök och äpple i en gryta.
  • Dela 400-500 g kycklingfilé i bitar och stek tills kycklingen fått färg. Lägg över i grytan.
  • Tillsätt 7 dl vatten och 2 grönsaksbuljongtärningar. Låt koka cirka 15 min.
  • Tillsätt 1 pkt Kelda spicy thai-soppa (5 dl). Låt koka upp.

Starkt och gott 🙂

Annonser

Kommentarer till: "Kycklingsoppa spicy thai" (1)

  1. Jag gillar keldas thaisoppa så det där måste jag testa. Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: