Just another WordPress.com weblog

4 portioner

  • Sätt ugnen på 200 grader, krydda fyra laxfiléer rikligt med citronpeppar och lägg i en form med lite smör i botten. Tillaga i ugnen cirka 30-40 min beroende på om laxen är fryst eller tinad.
  • Dela 1 litet blomkålshuvud och ett stånd med broccoli i små buketter. Skala och skiva en lök i rätt så stora bitar. Stek i rikligt med smör tills blomkålen är mjuk och fått lite färg (cirka 20 min). Krydda med salt och vitlök.
  • Blanda 1 burk lättfraiche med 1 dl majonäs, salt, peppar och dill efter smak. Häll av vattnet på en burk räkor i vatten och blanda ner räkorna i såsen.
Annonser

Kommentarer till: "Citronpepparlax med smörstekt blomkål, broccoli, lök och kall räksås" (1)

  1. Vad det såg gott ut. Lax äter jag alldeles för sällan. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: