Just another WordPress.com weblog

När man väl kommit fram till sommaren är det bara att gilla läget. Så här ser jag ut. De här kläderna passar, de här passar tyvärr inte – och de här kläderna är faktiskt för stora i sommar. Thats it.

Jag orkar inte hålla fanan högt hela tiden. Just nu försöker jag bara hålla näsan ovanför vattenytan fram till semestern. Tre arbetsveckor återstår. Mellan alla måsten och sista-minuten-göromål försöker jag ha roligt, träffa släkt och vänner och njuta av de få solstunder som ges. Jag ska äta gott och nyttigt, och slarva med måtta, och jag ska röra på mig och ha väldigt roligt under tiden.

Funderade på att ta semester från bloggen, men känner jag mig själv rätt så blir jag snart inspirerad igen och då kan jag inte låta bli att blogga. Så jag fortsätter blogga, fast det blir nog mer sporadiskt nu i sommar. Jag måste ladda batterierna helt enkelt. Att skriva och läsa bloggar ska ge mig energi, inte sluka energi.

Annonser

Kommentarer till: "Ingen lust alls, och inget dåligt samvete heller" (2)

  1. Vad bra att du fortsätter 🙂 Jag läser några bloggar och jag tycker din är bäst :-). Har haft lite downperiod med att kommentera, men jag tror jag läst alla dina inlägg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: