Just another WordPress.com weblog

Den här våren har på många sätt varit hektisk. Min närmaste chef slutade vid årsskiftet och sen dess är vi några mellanchefer som fått mer ansvar, plus att vi fått en ny närmaste chef. (Hon var tidigare min chefs närmaste chef, så vi tog bort ett chefsled helt enkelt.)

Tillsammans är vi sex personer i en grupp som kallas redaktionsledningen. Vi träffas varannan vecka och diskuterar och beslutar om allt som rör redaktionen på sikt, det vill säga budget, rekrytering, utbildning av medarbetare, redaktionella satsningar etc.

Vi är ett bra gäng och vi har hittat en bra form för arbetet, men det känns som vi alltid har tidsnöd. Alltid är det någon som känner sig stressad och sitter på nålar.

I går hade vi våravslutning. Under eftermiddagen besökte vi olika ställen i naturen, ett stenbrott med viltlevande guldfiskar, vi spanade på sälar som låg och solade sig, besåg orkidéer och lite annat. Picknick och fika utomhus blev det också. Vi hade en sagolik tur med vädret. Lite kyligt, men ändå rätt så mycket sol och inget regn. Vi avslutade med afterwork på en pub där vi åt hamburgare (ingen öl, vi skulle ju köra hem sen).

Framför allt hade vi tid att prata, prata, prata. Prata om tidningens utveckling, diskutera personalfrågor, men även lära känna varandra lite mer privat, och prata gamla minnen och anekdoter från tidningen.

Från början till slut en absolut awesome eftermiddag och kväll 😀 Kom hem vid tio, men det var det värt.

Annonser

Kommentarer till: "En alldeles underbar eftermiddag" (2)

  1. Skönt att slippa stressen för en stund 🙂

  2. Härligt! Hoppas känslan o diskussionerna följer med er in i vardagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: