Just another WordPress.com weblog

Naturell keso är godast

I går hittade jag keso med smak av päron, äpple och vanilj i affären. Givetvis måste jag prova. Men det är godast med naturell keso som man själv smaksätter med vad man vill. Deras smaksättning känns så artificiell.

Kesella vanilj älskar jag verkligen, men jag äter gärna kesella naturell som kvällsmål utan något till också. Smaklökarna förändras. Sådant som är sött är verkligen äckligt sött.

Fredagsmys i kväll blir kesella vanilj med hallon och blåbär.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: