Just another WordPress.com weblog

Tvärs över gatan från vår arbetsplats ligger ett litet gym. De har inga flådiga pass, men man kan spela squash och de har löpband, cyklar, cross, fria tyngder och massor av maskiner. Två saker är kanonbra med detta ställe: 1) Det är mycket billigare än på andra gym, 2) Det är nära jobbet och då är chansen större att man verkligen går dit.

Om man ska inte gå på pass så har man inte heller några tider att passa. I går gick vi till gymmet på mindre än en minut, bytte om, sprang på löpbandet 5 min, styrketränade 20 min, duschade, gick tillbaka till vår arbetsplats och åt medhavd lunch lite kvickt. Totalt en timme. Nästa onsdag ska vi komma ombytta till jobbet på morgonen för då kan vi styrketräna i 25 minuter i stället.

Ofta tänker man att hinner man inte träna en timme så kvittar det. Så är det inte alls. 20 minuter styrka med fokus på armar, axlar och rygg en–två gånger per vecka gör S T O R skillnad. Precis som 15 min rask promenad på lunchen är bättre än ingenting.

Lite träning är A L L T I D bättre än ingenting. Framför allt ger det mig en välbehövlig paus från jobbet, och det är en stund som ger mig energi och lust att vara kreativ hela eftermiddagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: