Just another WordPress.com weblog

Hur ska tiden räcka till?

Hur går det med höstutmaningen – att lära sig en helt ny aktivitet?

Jag har inte kommit igång med mina planer riktigt än. Funderar på att lära mig crawla i stället för att klättra faktiskt. Ska bara hitta en nybörjarkurs i crawl för vuxna. Det kan vara mysigt i höst och vinter att simma och basta efteråt tänkte jag 🙂 Det stora problemet är hur jag ska få tiden att räcka till.

Måndag, onsdag, fredag hämtar jag Lillasyster på fritis och sen är det hem och laga middag. Efter det orkar jag ingenting, eller mycket lite i alla fall. Lillasyster ska börja träna friidrott på måndagar, så då tänker jag passa på och småjogga lite i Brunnsparken under tiden.

Måndag, onsdag, fredag brukar jag passa på att lunchträna i stället. Måndag, fredag blir det styrketräning och på onsdagar squash.

Tisdag, torsdag hämtar sambon på fritis, och då brukar jag springa direkt efter jobbet och inte vara hemma förrän närmare kl 20.30.

Fredag kväll är det fredagsmys och lite vin, inget kan hejda mig från det 🙂

Lördagen är vilodag och helig. Sovmorgon. Ingen träning. Ingen städning. (Möjligen lite tvättande om det är kris.)

Varannan söndag brukar jag ta en stavrunda med min viktkompis L på förmiddagen. Och sen är det linedance strax efter tre. Eventuellt ska jag även springa på söndagkvällen, om jag orkar. Däremellan ska jag klämma in städning och tvätt, så söndagen är minst sagt intensiv. (Jag brukar vara mer trött på måndagen än på fredagen faktiskt.)

Tidigare städade jag på lördagen och vilade på söndagen, men jag märkte snart att det var bättre att vila först och jobba sen.

Ja, något måste bort. Sannolikt blir det något av löppassen på tisdagar och torsdagar.

Kommentarer till: "Hur ska tiden räcka till?" (7)

  1. Jag kollade på detta med nybörjarcrawl för vuxna för ett tag sedan. Här hos oss är det svindyrt (tycker i alla fall jag), det kostar 1.075 kr! Sen kom jag på att det kanske inte är den bästa aktiviteten när man har trasiga axlar, så jag la ner tanken…

  2. Ja, det var ju det där med prioriteringarna…

  3. Jag skulle också vilja lära mig crawla men jag har seriösa problem att vara under vatten utan att hålla för näsan… Försöka öva i somras men det funkar helt enkelt inte. Panik. Men jag vet det finns såna klämmor som man kan köpa och sätta över näsan. Ska försöka komma till en simhall och testa lite. Jag har en simmerska till kompis som har lovat att undervisa mig. =)

    • All form av panik kan man träna bort genom att att utsätta sig för det sakta, sakta under kontrollerande former. Jag doppar ansiktet även när jag bröstsimmar. När jag var 10-11 år var jag med i en simklubb och tävlade till och med. Då kunde jag crawla 🙂

    • Du ska träna på att ”stänga näsan” med tryckutjämning istället för att använda klämma. Du andas in när du är ovan vattnet och andas ut när du är under vattnet, så inget vatten kan ta sig in.

      • Tack för tipset, det ska jag öva på nästa gång jag är i simhallen! Hade för mig att kompisen tipsat om det med men i somras lyssnade jag på maken som sa jag bara skulle hålla andan under.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: