Just another WordPress.com weblog

I går var det en minst sagt hektisk och rörig onsdag. Först och främst var det första arbetsdagen efter påskledigheten så det tog fram till lunch innan jag ens hade gått igenom alla mail på jobbet.

På lunchrasten blev det squash och det var underbart roligt! Vi har börjat räkna poäng och jag klådde min kompis med 4-2 i matcher 🙂 Tidigare har vi slagit ”snälla” bollar för att hålla igång spelet, men nu slår vi ”elaka” bollar i stället och det är riktigt uppfriskande och kul.

På eftermiddagen hann jag med att göra max två av tio prioriterade arbetsuppgifter, så jag ligger minst sagt på minus idag om man säger så. Men jag tuggar på, tids nog blir jag klar. Och det jag inte hinner med, det hinner jag helt enkelt inte.

Direkt efter jobbet hämtade jag Lillasyster på fritis och direkt därifrån vidare till affären för att köpa en liten present till hennes kompis som fyller år i dag. (Framförhållning är inte en av hennes starka sidor av förklarliga skäl.)

Snabbt hem med henne, och sen lika snabbt iväg för att hämta Storasyster på dansträningen. Därefter vidare till ett föräldramöte om klassresa som Storasyster och hennes klass förhoppningsvis ska göra i nian (hon går i sjuan nu). Det är ett projekt som jag och en annan mamma dragit igång och detta var första mötet.

Sen bar det av hemåt igen och då satte jag mig och jobbade ideellt med föreningsarbete ungefär tre timmar. Jag gör Stödföreningen Hypophysis medlemstidning fyra gånger per år, och nu är det dags för årets andra nummer. Kul men intensivt, och jag har aldrig tillräckligt med tid känner jag.

Kvällen avslutades med att Storasyster var lite bekymrad, mest killbekymmer, så jag pratade med henne ungefär en timme mellan kl 22 och 23. Sen var det direkt i säng.

Bäst av allt var att jag mellan alla dessa göromål drack mina tre RTD-shakes och var supernöjd med det. Jag var inte hungrig ett enda dugg på hela dagen, mycket märkligt.

Det är en enorm skillnad mot tidigare – då hade jag garanterat petat i mig både det ena och det andra en sådan dag.

I kväll är det sista träffen med nuvarande XV-gäng. Sen får vi börja i en ny XV-grupp, som kallas Lifetime, och den gruppen träffas varannan vecka resten av året.

Kommentarer till: "En hektisk och rörig onsdag" (1)

  1. Re: Klart du ska köpa jeansen du också! Här ska det visas ben 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: